Fresh from the owner...

24 January 2017

Sanah helwah untuk kami semua.




Setiap tahun begitulah. Beza ulangtahun kami 3 hari je antara satu sama lain. Aku mendahului. 3 hari kemudian incik husben pulak. Dah lama tak belikan kek. Tahun ni belikan kek untuk makan² kami sekeluarga je.

Kek kecik je. Lagipun nak try macam mana la rasa carrot cake ni. Okay... memang tak pernah makan. Baru kali ni rasa teringin je. Haha... Anak² suka. Especially kalau makan sejuk². Tambahan pulak ada cheese. Memang laju je dorang makan.


Untuk bulan 1 memang ramai yang celebrate birthday  baik sebelah aku mahupun sebelah incik suami. Tapi paling ramai sebelah aku la.

** Sanah helwah everybody... Selamat meningkat 1 angka. Semoga sentiasa dirahmati Allah dan dilindungi dunia akhirat. **



note: untuk incik husben, semoga pertambahan usia ini mematangkan kita dan mendekatkan lagi kita padaNYA. Aamiin...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign