✿ Rumah SalYa ✿: October 2016

Fresh from the owner...

24 October 2016

Sahabat... untuk selamanya.



Google image


Mahu bercerita tentang sahabat² yang aku miliki ini. Yang tetap setia membantu walaupun sudah lama tidak bertemu. Yang masih menghulurkan tangan saat² diperlukan. Yang mana aku sangat berterima kasih dengan adanya kamu dan kamu... ~♥~

Semoga sahabat² aku ini sentiasa di bawah lindungan Yang Maha Esa. Terima kasih atas bantuan yang tak pernah putus.

Terima kasih untuk segala²nya. Aku antara insan bertuah yang masih punya sahabat ² sebaik ini di dunia. Hendaknya di akhirat sana kamu² carilah aku ye.. 

'Sahabat, untuk selamanya...' insyaAllah.


20 October 2016

Mungkin berakhir...





Memang malas nak update blog sekarang. Tapi sayang la pulak. Di sini lahirnya sebuah cinta. Koh3... Rasa macam ada kekangan masa la. 

Nak update blog pun tak sempat sebab melagha dengan fb. Kalau dah start tengok group deko² kat fb, memang lama la mengadapnya. Apa pun tak boleh buat. Haha...

Terapi la tu. Penat² ni bila tengok deko² dalam group fb mulalah nak verangan bagai. Seronok la verangan. Nak deko² macam tak tau bila. Hari² pegang hp nak update blog tapi end up mesti buat benda lain...

Minggu ni anak² start tak sihat. Azfar pulak periksa. Tapi nasib baik dia sihat sebelum exam. Alhamdulillah. Untuk anak² yang berdua ni, next week dah start exam sekolah agama dengan kebangsaan.

Apa pun, hopefully you can do it la. Tak ada stress². Jangan paksa diri nak jadi macam orang lain. As long as dah cuba, then ibu ok² je... ^_^

Senyum je... Peace!!!



my foot: harapnya rajin la mood ni untuk berblog semula... (~_^)


Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign