Fresh from the owner...

20 October 2016

Mungkin berakhir...





Memang malas nak update blog sekarang. Tapi sayang la pulak. Di sini lahirnya sebuah cinta. Koh3... Rasa macam ada kekangan masa la. 

Nak update blog pun tak sempat sebab melagha dengan fb. Kalau dah start tengok group deko² kat fb, memang lama la mengadapnya. Apa pun tak boleh buat. Haha...

Terapi la tu. Penat² ni bila tengok deko² dalam group fb mulalah nak verangan bagai. Seronok la verangan. Nak deko² macam tak tau bila. Hari² pegang hp nak update blog tapi end up mesti buat benda lain...

Minggu ni anak² start tak sihat. Azfar pulak periksa. Tapi nasib baik dia sihat sebelum exam. Alhamdulillah. Untuk anak² yang berdua ni, next week dah start exam sekolah agama dengan kebangsaan.

Apa pun, hopefully you can do it la. Tak ada stress². Jangan paksa diri nak jadi macam orang lain. As long as dah cuba, then ibu ok² je... ^_^

Senyum je... Peace!!!



my foot: harapnya rajin la mood ni untuk berblog semula... (~_^)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign