✿ Rumah SalYa ✿: September 2015

Fresh from the owner...

13 September 2015

Kenapa Powergold jadi pilihan?!



Simpanan emas untuk masa depan.


Bop Shah Alam. 
12/9/15


Percaya atau tidak, kekuatan PowerGold terletak pada 1gram! Tiada lagi syarikat emas yang mampu untuk keluarkan produk 1gram dgn harga yg sangat rendah. Kenapa? Kerana kos pembuatan 1gram sangat tinggi!! Tapi powergold mampu!! 

Tak percaya? Surveylah sendiri di luar. Paling rendah yg ada 2 gram. Itu pun mahal beserta dengan kos upah. 

1. Peniaga-peniaga emas cina semakin cemburu dengan kita (melayu). Kenapa? Kerana makin hari makin bertambah pembeli mereka yang celik emas.

Nampak tak, yang selalu beri sales kepada mereka adalah melayu! Kaum melayu ok! 

2. Public Gold semakin goyang dengan power gold. Sales public gold semakin hari semakin menurun. Kenapa? Kerana orang "kita"  juga dah bijak memilih mana yang terbaik untu mereka. 

Nampak tak? Sales mereka kebanyakannya datang dari buyer melayu juga! Bila kita  sudah mula celik emas, kita sendiri akan pilih untuk support peniaga bumiputra! 

3. Dulu, sebelum wujud power gold, public gold tiada dinar 999.9. Mereka hanya keluarkan dinar 917 sahaja. Kini pesaing mereka power gold keluarkan produk dinar 999.9, mereka mula meniru powergold sedikit demi sedikit.

4. Kita teruskan bersaing, jangan anggap melayu ni lemah. Kita perlu bangun untuk menaik kan taraf ekonomi melayu sendiri dengan berniaga emas! Hanya dengan emas kita boleh bersaing dengan semua kaum especially cina.

5. Sentiasalah support company bumiputra. Emas bukan sebarang perniagaan, dengan modal yang sangat minima kita mampu menjadi tokey emas! This is real business!  Bukan tipu-tipu punya! Beli emas dapat emas di tangan. 

6. PowerGold bukan skim pelaburan emas! Powergold sediakan platform untuk ahli-ahlinya menjana income dengan modal yang paling rendah dipasaran! Anda usaha anda dapat! 

7. Dalan jangkamasa 3 tahun, dulu dari sales 500g sebulan, kini sales powergold telah mencecah jutaan ringgit sebulan. 1 hari 1 juta sales! 30 hari?? Agak-agak sehari berapa kilo emas terjual?? 


Anda buat Anda Dapat! 
Anda terlajak hebat!!

Tak nak buat simpan je emas tu untuk kegunaan masa depan.

Anda tetap untung dengan menyimpan emas.


06 September 2015

Anis turns 6.



A strong girl indeed. 6 tahun dulu pernah cakap dengan dia: 'Ibu tahu adik kuat. Cepat sembuh ye. Tapi kalau dah tak kuat, ibu redakan adik pergi.' Sangat sedih masa tu.

Tapi alhamdulillah... Allah masih pinjamkan anak solehah Nur Anis Insyirah ni untuk kami.

Semoga cemerlang dunia akhirat sayang Anis... (。’▽’。)♡

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign