Fresh from the owner...

26 October 2015

Setelah terperap.


Dah lama sangat tak update blog. Rindu tapi malas nak menaip. Haha... Macam mana tu? Ada macam-macam cerita. Nanti kita mulakan satu-satu ye.

Ada juga cerita pasal emas dan produk terbaru yang lain. Nanti iolls kongsi. Benda baik keja la kongsi. Kan? Kebaikannya kita sama-sama dapat. Berminat atau tak itu terpulang pada diri masing-masing.

Nak menaip entri tentang Tamira. Eh, ada ahli keluarga baru nama Tamira ke? Adalah... Nanti kita-kita story ye. Hehe... (^_−)☆



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. Suspen jer sal ya ni..
    Tak sabar pula akak nak menunggu entri mengenai Tamira tu..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign