Fresh from the owner...

27 October 2015

Afiq discaj dan Jamu Air Kunyit.



Minggu lepas appointment terakhir Afiq dengan Klinik Pakar Kanak-kanak HSA. Lepas ni dah tak ada 'lawatan tapak' ke hospital lagi. Alhamdulillah.

Sudahlah parking susah nak dapat. Kalau lambat memang kena tawaf la baru ada parking. Tapi tu bukan kerja aku. Haha... 

Sampai kat parking biasanya aku berjalan je ke bangunan klinik tu dengan Afiq. Kecuali kalau sampai pukul 7 lebih memang satu family la masuk ke dalam. 

Cuti la semua daripada sekolah. Siapa nak ambik dia orang balik sekolah kalau aku hantar pun. Sebab kalau dah ber'appointment' ni biasanya ambik masa lama.


Itupun menunggu nak jumpa doktor dekat sejam lebih jugak baru nombor kita. Memang berjanggut kat klinik tu. Phewww...!!! Macam-macam ragam budak ada. Macam-macam sakit boleh tengok.

Since Afiq punya ujian semua normal, berat, panjang dan ukur lilit kepala okay ditambah dengan perkembangan dia yang semakin aktif tu, makanya doc kata: "Kita bagi discaj la dekat Afiq. Semuanya okay je. Mak pun dah tak sabar-sabar nak balik. Kalau ada apa-apa datang refer kat sini.' Hik3... ^o^ 

Memang penat menunggu. Letih. Sebelum turn jumpa doc, memang jimpa la parents lain bawak baby. Bila tegur-tegur dan tanya, sama kes macam Afiq. Baby nak dekat sebulan tapi jaundis still ada. Kena repeat blood test dengan urine. Kalau urine tak sangkut tu alhamdulillah.

So pregnant mommies boleh try Tamira Jamu Air Kunyit ni. Salah satu manfaat dia boleh tolong reducekan baby kena kuning selain daripada cantikkan kulit baby. 

Nak minum time dalam pantang pun boleh. Memang bagus sangat-sangat la. Selain melancarkan peredaran darah, tolong tambahkan susu jugak. Mana tahu serasi badan dengan Jamu Air Kunyit ni.

Berminat boleh whatsapp tau. Nak yau lebih lanjut pun okay je... 0172561005. Nak tau pasal menyimpan emas dengan powergold pun boleh. Ramai dah artis termasuk imam muda yang dah tahu betapa pentingnya simpanan emas.

 Jom pakat2 menyimpan emas walaupun hanya 0.5g sebulan yang mana harganya memang sangat mampu milik.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign