Fresh from the owner...

12 August 2015

~ WW #122 ~ Teacher for a lifetime.






Walaupun dah tak jadi cikgu Alya dengan Anis since last year, hubungan tu tak pernah putus. Sempat juga la beraya kat rumah Teacher Safia ni. Kalau dah pernah jadi cikgu, selamanya akan jadi cikgu... (♥ω♥*)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. silaturahim tetap kukuh.....alhamdulillah.

    ReplyDelete
  2. Betul tu. Sampai bila2 pun anak murid akan ingat cikgu dia. Bagusnya hubungan masih baik wp dah tak mengajar.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign