Fresh from the owner...

03 June 2015

~ WW #118 ~ Jom beli.





Dah lama tak cerita pasal emas ni sebab sibuk handle Afiq tambahan pulak dengan hp yang tak berapa sihat. Hari ni cuma nak update pasal emas 0.5g, keluaran khas raya. 

Apakata raya tahun ni kita pakat-pakat bagi emas ni kat parents ke anak-anak. Asyik bagi duit yang makin susut nilainya, jom tukar kepada emas pulak. Saving masa depan ni.  Berminat boleh whatsapp: 017-2561005.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. belikan untuk akak satu..:p

    ReplyDelete
  2. adik cik en pon de emas ni.. mcm teringin plk.. ehehhe

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign