Fresh from the owner...

30 June 2015

Bulan Mei yang ditinggalkan.


Sebenarnya cerita banyak tapi mood yang tak ada. Masa bulan Mei tu hp yang tak ada. Hp yang biasa guna tu rosak. Skrinnya menyala tapi tak boleh touch.

Cracked kat bahagian bawah digigit Aus. Adoyai...!!! Nak tukar skrin serupa macam beli hp baru. Tapi sayang. InsyaAllah... akan ku usahakn jugak untuk repair. Ni kira throwback je la.



Starting dengan cerita Azfar yang celebrate birthday in May. Dia budak 13 Mei. Hehe... Ini masa celebrate birthday kat kindy untuk budak-budak yang lahir daripada bulan Jan til May plus dengan sambutan hari guru sekali. Muka memang terbaik la... (⌒o⌒)



My dearly sister yang celebrate her birthday on 17th. Dia la yang banyak tolong aku thru thick and thin. Walaupun tak ada pertalian apa-apa, we're still buddies.

Last time jumpa dia 7 years back. Entah bila la boleh jumpa lagi. Huhu... Thank you sis and love you sampai bila-bila ( ˘ ³˘)♥



Berlaku dalam bulan Mei jugak. Afiq warded sebab kena UTI (kencing kotor). Lepas 4 kali screening untuk urine dia akhirnya warded sebabnya persistence kuman yang sama.

Daripada first screening sampailah yang ke-4 kalinya. Ingatkan 3 hari je tapi kena completed antibiotics for 5 days dan sambung lagi the next 2 days. Redha sesangat.



Anniversary me and hubby. Just wish je sebab warded lagi time ni. Tak ada celebration. Ok la. At least ingatkan. Semoga kekal ikatan ni hingga ke sana. Amiiinnn...



The born of baby Husna. Ini anak Kerry (BIL) dengan Piah. Last 2 years dia orang lost their first baby boy, Muhammad Baihaqi. Siapa yang pernah baca tau la cerita tu. The first baby survived few hours je.

Alhamdulillah, Allah gantikan baru dengan kedatangan Husna. First baby operate and this time around pun operate sebab songsang even dah masuk minggu akhir. Dah try pusing pun dia taknak pusing. Last opt, operate je la.


*Banyak cerita tapi tak sempat nak cerita satu-satu sebab handphone yang sementara tu tak berapa ok bila nak taip entri. Makanya bersabar saja la dengan pix dan cerita yang ada.

Semoga perjalanan dan urusan kehidupan kami di tahun ini dipermudahkan walaupun banyak dugaan dan rintangan. Doakan kami sekeluarga kuat... `(*∩_∩*)′

posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. Moga rutin harian dipermudahkanNYA..

    ReplyDelete
  2. 1001 cerita.
    indah2 belaka...
    dugaan tu tanda Allah syg :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign