Fresh from the owner...

07 April 2015

Surirumah celik emas.



Bercerita tentang emas lagi. Dah ramai yang celik emas sekarang ni termasuklah surirumah. Jika sebelum ni surirumah celik emas dengan beli untuk pakai sendiri, sekarang tak lagi. Jika sebelum ni simpan emas 916 di tangan ataupun leher, sekarang dah up sikit. Simpan emas 999 dalam bentuk goldbar.

Mana-mana emas pun jika disimpan, insyaAllah... akan jadi pelaburan terbesar kita di masa depan. Emas takkan susut nilai. Itu yang pasti. Sekarang ni pun harga emas dah naik. Daripada menyimpan duit dalam bank, lepas baik buat simpanan emas untuk anak-anak atau family kita. Kalau kita ada buat saving untuk parents, apa kata tukarkan dengan emas.

Aku joint Powergold nak kata lama sangat tu tidak la. Tapi daripada Powergold ni la dia orang ajar kita untuk celik emas. Kalau join Powergold ni selain daripada menyimpan kita akan dapat income jugak. Siapa rajin dan berusaha, dia dapat. Siapa yang tak nak dan nak buat saving je pun tak ada hal. Terpulang pada diri masing-masing.

Tapi jangan pulak masuk Powergold terus ingat boleh kaya. Ini bukan public gold ke sistem pelaburan cepat kaya. Sistem Powergold menyimpan sambil menjana income. Emas yang kita beli tu orang-orang kat Powergold tak pegang. Takkan mintak balik dengan kita pun. Emas kita hak kita. Simpan sendiri ye. Simpan la kat celah mana pun. Itu kita punya.


Asal kita istiqomah, insyaAllah... segala-galanya mungkin. Dah berapa ramai yang join Powergold ni, berkat istiqomah mampu selesaikan hutang piutang, pinjaman pelajaran.

Tak semestinya jadik surirumah kita tak boleh celik emas. Teringat kata-kata doc pakar: 'Surirumah pun pekerjaan jugak.' Itu doc pakar yang cakap. Kadang-kadang orang suka pandang macam surirumah ni 'kurang cerdik' gitu. Tunjuk sijil kang baru tahu. Haha...

What to do. First impression memang begitulah. Jadi pada siapa-siapa yang berminat nak tahu pasal emas, macam mana nak beli bagai boleh whatsapp. Nak sembang-sembang pun boleh.

017-2561005



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. Nak juga simpan emas..insya Allah nanti

    ReplyDelete
  2. menarik nih..hehe..orang perempuan memang tertarik dengan emas2 nih..:)

    ReplyDelete
  3. ada sorang kawan join powergfold ni jugak..semoga sukses ya!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign