Fresh from the owner...

27 March 2015

Menabung dengan emas.

Kepada kawan-kawan semua.. marilah menukar hobi anda. Daripada anda membeli pakaian, perhiasan, helmet, aksesori kereta dan motor beratus dan ribuan ringgit, jom bertukar kepada hobi mengumpul SYILING DINAR EMAS kerana ia sebagai insuran bagi kita untuk masa hadapan. Tukarlah not-not kertas kepada DINAR kerana mungkin suatu hari nanti not kertas itu nilainya seperti sekeping tisu buat mengelap air mata saja... ╥﹏╥ KUMPUL WANG KERTAS BELI DINAR EMAS.

POWERGOLD, platform untuk beli GOLDBAR, DINAR EMAS dan BARANGG KEMAS pada harga terbaik!!!

Dulu:
* Beli emas mahal.
* Dapat emas sahaja.
* Nak jual balik kedai ambil rendah.
* Ajak kawan beli tak dapat apa-apa bonus.

Sekarang:
* Beli emas lebih murah.
* Beli untuk diri sendiri dapat bonus.
* Beli untuk kawann dapat bonus.
* Jual balik dapat harga tinggi.
* Kawan beli dapat bonus.
* Kawan dapat bonus, lagi-lagi kita dapat bonus.
* Ajak kawan jadi ahli pun bonus masuk.
* Nak jual runcit-runcit pun untung.

Pendek kata langsung tak rugilah beli emas ni. Jika tak ditakdirkan untuk kegunaan kita, untuk anak-anak kita nanti kan?

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. Wah! Macam best jerkan...Bunda pernah juga dengar...tapi belom ada rezeki nak join...

    ReplyDelete
  2. Aida lom start lg.
    will one day.
    sebab ada keutamaan lain skang :-)

    ReplyDelete
  3. kawan2 sy pon ramai jgk yang dk share pasal powergold nie kat fb..ada duet lebih nanti, sy pon nak bertukar jgk..hihi

    ReplyDelete
  4. Hati ni kemain tertarik. Tapi nak start ni ntah bila.

    ReplyDelete
  5. Nak juga beli emas,tp x tau la nak pilih yg mana..takut kena tipu je..

    ReplyDelete
  6. dah lama tak tambah2 emas..duit tak bertambah,emas pun tak bertambah la..hahahah

    ReplyDelete
  7. betul,pelaburan Emas menguntungkan!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign