Fresh from the owner...

09 March 2015

Kelam-kabut.


Disebabkan Afiq jaundicenya turun naik, keluar masuk wad, memang ambik masa sikit nak update blog. Apatah lagi nak blogwalking. Nak settle anak-anak sekolah lagi. Haha... Tengah adjust time ni. Afiq dah okay jaundice baru senang hati nak buat semua benda.

Setiap anak tu tak sama cara kelahiran, jaundicenya. Pening kejap. Cuma Aus je tak kena jaundice. Yang lain pun setakat duduk bawah lampu 3 hari. Lepas tu discaj. Afiq ni lain sikit. Tak apa la. Ujian Allah untuk kami. Reda.


posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. KUATKN SEMANGAT KAK :) MOGA BBY CEPAT SIHAT

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign