Fresh from the owner...

04 February 2015

~ WW #105 ~ Rumah Sukan MERAH JAMBU!











my foot: sepanjang usia aku ni cuma tahu empat kaler je untuk rumah sukan. itu pun warna-warna utama: merah, biru, kuning dan hijau. bila Alya masuk standard 1, ada banyak kaler rumah sukan kat sini rupanya. coklat, merah hati, ungu adalah penambahan untuk kaler-kaler yang sedia ada. hoho...(。ŏ_ŏ)

posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. wah..1st time dgr ni.rumah sukan merah jambu. puprle tu.ada gak waktu ayu sekolah menengah. comel nya.mesti gegirl suka kalau dpt rumah pink.. ;-)

    ReplyDelete
  2. hihi..baru tau ada tambah kaler macam tu..

    ReplyDelete
  3. Rumah sukan pink pun ada..mmg comel apatah lagi yang menggayakan bajunya si girl..

    ReplyDelete
  4. hehehe...first time jugak ni dengar

    ReplyDelete
  5. menarikkan.. tapi kalau boy dapat rumah pink mesti tak seronokkan...

    ReplyDelete
  6. Banyak sgt rumah sukannya. Tapi elok jgk tambah rumah sukan. kalau tidak 4 pasukan je bertanding macam bosan plak.

    ReplyDelete
  7. ye ke?...akak pn baru 1st time dengar rumah colour pink ni....he3x.....biasanya kalau xguna warna sk guna nama2 lain sprti pahlawan, nama gunung2, bunga dll.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign