Fresh from the owner...

16 February 2015

Penat!!!


Kurang mood sebab penat. Jangankan nak berblog, nak pegang hp pun malas jugak. Haha... Cuti raya cina pun dah tak lama lagi tapi kali ni tak balik kampung jugak walaupun cuti 6 hari.

Sebabnya husben kena kerja esok dengan ahad. Ganti time kilangnya shutdown last two weeks sebab menara tnb kat kilang terbakar. Tak pasal-pasal kena ganti kan? Kesian... ^o^

Tambahan pulak anak-anak ni baru je baik demamnya. Biasa la demam bergilir-gilir ni. Tak sempat nak rehat, yang ni demam. Belum lega yang ni yang tu pulak demam. Tapi dugaan ni banyak ajar kita erti sabar sebenarnya kalau redha kan.


posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign