Fresh from the owner...

10 February 2015

Loket suku dinar.




Suku dinar ni kecik je. Sebesar duit 10 sen. Emas 999.9. Kalau nak bandingkan dengan 1 dinar memang jauh bezanya. 1 dinar pun tebal sikit berbanding suku dinar ni. Dah nama pun suku. Memang takkan sama la. Haha...

Ramai yang dah celik emas sekarang. Ramai jugak yang dah buat saving dengan emas ni. Daripada harga turun sampai la sekarang ni dah naik harga emasnya. Masing-masing dah start istiqomah untuk simpan emas segram sebulan.

Suku dinar ni kalau buat loket memang cantik. Buat hantaran pun cantik. Dah celik emas katakan. Daripada bagi cek duit berkoyan-koyan yang akan susut nilai, lebih baik bagi emas yang mana kita tahu nilainya akan terus meningkat.

Ada berminat nak beli? Haha... Nak beli emas saja pun boleh. Nak jadi ahli pun boleh. Kelebihan jadi ahli boleh beli dengan harga lagi murah tau. (*´∇`*)

posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. Alhamdulillah......moga mkin membuka minda kita semua...akak brsyukur sejak dr kecik dididik membuat pelaburan melalui emas ni....mayb sbb berasal dr kelate kot.....

    ReplyDelete
  2. Yey! MInat yang mcm ni. kak, nnt saya whatsapp akak ye. No akak saya dah save. InsyaAllah bila tiba masanya nanti, yakni bila ada ongkosnya nanti.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign