Fresh from the owner...

01 January 2015

Selamat Tahun Baru 2015



Sudah masuk ke tahun baru kita. Hari ini 1hb Januari 2015. Biasanya tiap-tiap tahun ada orang untuk diwish birthdaynya. Tapi tahun ni macam tahun lepas, dah tak ada orang dah since my BIL dah passed away.

Semoga tahun 2015 ini lebih membawa sinar kepada kita semua walaupun tahun ni jugak bermulanya gst. Hehe... Apa pun musibah yang melanda, kita kena sentiasa muhasabah diri dan kekalkan semangat sepasukan.

Semoga urusan kita di tahun baru ini dipermudahkan Allah hendaknya.

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. in shaa Allah gst tu bakal beri negara lebih income. lebih la br1m. lebih la bonus. lebih la semua... be positif utk gst.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign