Fresh from the owner...

05 December 2014

Setahun dua kali.


Apa yang setahun dua kali entah. Haha... Birthday encik husben. Setiap tahun mesti dua kali. Tak ada la celebrate pun. Cuma beli kek je. Tapi bukan la dua kali setahun. Usually beli kek ikut birthday dalam surat beranak. Tu pun kek biasa kongsi je dengan aku... ^o^ Celebrate sekali dengan wife kan senang. Lovey-dovey gitu. Sebenarnya nak jimat sebab beza birthday pun berapa hari je.

Original date untuk birthday encik husben is today. 5hb Dis. Biasa la zaman-zaman dulu. Lambat register. Kena pulak hujung-hujung tahun. Jadinya ada je yang tunggu tahun berikutnya. Aku pun sama. Cumanya aku tak tahu original date aku bila. Ayah aku malas nak tulis dalam surat beranak. Sabar je la. Salah satu persamaan aku dengan encik husben, itulah... `(*∩_∩*)′



Sanah helwah Honey Bunny. Dah tua dah. Semoga terus menjadi pemimpin yang cemerlang, gemilang dan terbilang. We love you always... muuaaahhh... ( ˘ ³˘)♥

posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. happy bday utk kamu berdua!
    moga bahagia milik kalian selamanya.

    ReplyDelete
  2. Sanah helwah. Moga panjang umo murah rezeki sihat tubuh badan dan hepi selalu

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign