Fresh from the owner...

19 December 2014

Mini GA Sehari!!!




Dengan lafaz: Mini GA ini dimulakan ye sayang-sayang.


Tak ada syarat-syarat untuk join Mini GA ni. 
Cuma tinggalkan link kat ruangan komen. 
Tak ada link blog, akaun fb pun boleh.
GA tamat pukul 11.59 malam ni ye.

Ramai ke tak yang join tak jadi masalah. Kalau dua orang pun, dua orang je la. Dah itu je yang ada. Haha... Suka-suka je sebagai menghargai kamu dan kamu.

Apa pun, good luck okay!







my foot: jom kita join kempen menyimpan emas 1 gram, 1 bulan, 1 keluarga. tahun depan dah ada gst. 


p/s: bila dah ada gst ni macam-macam benda kena kontrol. daripada kita membazir beli sesuatu yang tak perlu, baik kita buat pelaburan dengan emas. Untuk masa deoan kita jugak. tapi kena istiqomah. emas takkan susut nilai tapi nilai matawang akan susut ye. jom bermula sekarang. masih belum terlambat.



posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. Saya join yer kak :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/

    TQ

    ReplyDelete
  2. kita join . hihihi :)
    http://cikmanissweet.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. =)

    http://cikviva.blogspot.com/

    TQ

    ReplyDelete
  4. As Salam..

    http://ibumuiz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. wah ada GA ya? tak malu pulak nak join...

    aisy-nasiha.blogspot.com

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign