Fresh from the owner...

09 December 2014

Produk Organik.




Selalu sangat guna barang-barang yang ada chemical kan? Kalau syampu dengan shower foam tu memang ada chemical la. Paraben, sulfate apa benda entah. Haha... 

Ni produk organik yang baru je dikeluarkan. Tak ada la baru sangat. Produk ni keluar awal tapi biasa la. Kena ada pengguna dulu baru boleh tahu okay tak okay. Kalau tak cuba mana nak tahu kan?

Produknya ada banyak tapi kita kasi intro sikit-sikit je dulu. (*゚▽゚)ノ Sesetngah orang mungkin kata mahal. Dah namanya organik, mahal la sikit. Sikit je pun. Untuk kesihatan diri tak ada la salahnya mahal sikit.









Ini antara barang-barang organik untuk kecantikan dan jugak kegunaan harian. Syampu rambut dalam bentuk bar tu memang menarik.

Sebenarnya bila guna teringat zaman budak-budak dulu. Mandi air perigi. Sabun mandi tu la jadi syampu rambut jugak. Lumur satu badan. Nostalgia tu. Sekarang ni susah nak jumpa tempat yang ada perigi. Kalau ada pun tak banyak. Banyak pun perigi buta je la.

Sambil-sambil syampu rambut guna syampu bar ni, boleh la senyum-senyum sendiri ingat kisah lama. Senyum je la kan samvil duduk bawah shower kononnya shower tu macam air hujan. Hmmm...




Jom menyimpan emas. Menyimpan untuk masa depan. Harga emas takkan menunggu kita. Makin lama makin naik tau. Jom! Jom! ~ 017-2561005

posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. wah mmg menarik ni & TQ ke blog KA even dah lama x menjenguk ke sini yer ..

    ReplyDelete
  2. menarik bab menyimpan emas

    akak itu no akak erk?

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign