Fresh from the owner...

08 December 2014

Princess untuk Alya dan Anis.




Frozen dh setahun berlalu pun tapi still budak-budak ni kemaruk Frozen lagi. Adeh... Semuanya nak Frozen kalau boleh. Dah keluar Cinderella pun Frozen jugak yang ditengoknya. Haha...

Yang kat atas tu mini bookmark. Boleh guna untuk mengaji jugak. Dah lama nak beli untuk anak solehah dua orang ni. Baru ni la terbeli. Kebetulan ada less 40% daripada sugarbeads. Boleh tengok kat instagram. Ada pin shawl, ada keychain. Bracelet pun ada. Semuanya tengah less sampai 16 Dis ni.

Untuk anak solehah berdua, aku request bentuk crown ala-ala princess. Kebetulan ada tulisan princess kat situ. Memang cantik la. Cumanya aku bezakan pada kaler beads je. Pink tu kalau ikutkan untuk Anis dan purple tu untuk Alya. Tapi nampak gayanya macam Alya je nak kaler pink tu sebab ada combination kaler lain... ≥﹏≤

Harap tak berebut la sebab Alya dah start tanya bila penanda tu nak sampai. Hehe... Kalau berebut jugak next time kena beli lain la. Kena tengok kaler beads tu macam mana. Baru okay. Nanti dia orang boleh pilih sendiri. Next year belikan untuk Azfar pulak sebab dia pun akan start mengaji. Alahai... Dah besar la anak-anak soleh dan solehah ni... ⊙_⊙




Jom menyimpan emas. Menyimpan untuk masa depan. Harga emas takkan menunggu kita. Makin lama makin naik tau. Jom! Jom! ~ 017-2561005


posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. eh comel la benda alah tu
    nak terjah la instagram dia

    ReplyDelete
  2. cantik pin ni.. sukalah anis alya pakai ya...kalau saya, jenis cuai sikit, pakai pin macam ni dah berapa kali hilang, pelik betul, dah tua2 pun hilang benda lagi.. kalau pin biasa ok pulak

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign