Fresh from the owner...

23 December 2014

Pemenang-pemenang baru.


GA sehari dah tamat. Pemenang-pemenang pun dah pilih. Tapi sampai ke hari Isnin tak ada respon daripada pemenang-pemenang. Akak ni susah sikit nak bw. Nak alert kamu & kamu. Bila dapat bw pun dua tiga bw sehari. Kadang-kadang sempat tinggalkan komen. Kadang-kadang tidak.

Disebabkan tak ada yang menuntut walaupun keputusan dah umum sehari selepas, makanya akak umumkan la pemenang-pemenang baru. Dua orang yang bertuah tu adalah:-

2. http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

&

7. http://lovelyever.blogspot.com

Boleh email details kat: nuranisalya@gmail.com or whatsapp for fast reply: 017-2561005



p/s:-

jom menyimpan emas. sahut kempen: 1 gram emas, 1 bulan, 1 keluarga. emas takkan susut nilai ye kalau nak dibandingkan dengan ringgit. jom bermula sekarang. belum terlambat lagi ye. boleh sembang-sembang jugak ye: 017-2561005


"Akan tiba satu zaman di mana tiada apa yang bernilai dan boleh digunakan oleh umat manusia. Maka simpablah Dinar dan Dirham (untuk digunakan)" Hadis Rasulullah SAW: Riwayat Imam Ahmad Ibnu Hambali. 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. eh, eh, link blog saya lah... hihi.. saya dah hantar emel...

    maybe dorang tak tahu dh umum pemenang sebab tak tahu rupanya dekat tajuk entry GA tamat tu ada terselit pemenang.. kalau baca tajuk, saya pun sebelum ni ingat nak gtau ga tamat je.. hihii

    ReplyDelete
  2. kalau xdak yg tuntut bg ke ana jer la adna2029.blogspot.com huhuuu..tahniah u all

    ReplyDelete
  3. wah ada GA sehari rupanya..ema pun dah jarang update kak...tahniah pada pemenang.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign