Fresh from the owner...

20 December 2014

GA tamat sudah.

alhamdulillah... semalam tepat jam 11.59 malam, mini GA dah berakhir. ada sembilan orang yang joint. boleh check list kat bawah ye:-
1.       http://adna2029.blogspot.com/
9.       http://theonlygirl98.blogspot.com

mereka yang bertuah tu adalah:-

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


dan jugak


boleh email nama dan alamat penuh kat akak ye: nuranisalya@gmail.com or boleh whatsapp jugak: 017-2561005. Kalau tak ada respon dalam dua tiga hari ni, pemenang-pemenang baru akan dipilih ye.



p/s:-
jom menyimpan emas. sahut kempen: 1 gram emas, 1 bulan, 1 keluarga. emas takkan susut nilai ye kalau nak dibandingkan dengan ringgit. jom bermula sekrang. belum terlambat lagi ye. boleh sembang-sembang jugak ye: 017-2561005

"Akan tiba satu zaman di mana tiada apa yang bernilai dan boleh digunakan oleh umat manusia. Maka simpablah Dinar dan Dirham (untuk digunakan)" Hadis Rasulullah SAW: Riwayat Imam Ahmad Ibnu Hambali. 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. Tahniah bagi yang menangg. Belanja sikettt.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign