Fresh from the owner...

22 December 2014

Bahulu yamg super simple.




Dapat resepi je terus buat walaupun acuan bahulu tak ada. Tak ada acuan tapi loyang kek kan ada. Boleh je kalau nak. Hehe... Cara nak buat pun senang. Bahan pun tak banyak. Cuma nak kena ada 3 benda je. Boleh la setakat nak buat makan-makan.

Ini first try. Lupa nak letak coklat urai walhal masa tengah mix bahan tu dok ingatkan letak coklat urai sedap ni. Bila letak dalam loyang, langsung tak ingat. Dah makan baru la teringat semula ke coklat urai tu. Huhu...

Pic ni pun asal boleh je. Keluarkan daripada oven, terus je potong. Tak ingat langsung nak ambik gambar buat kenangan... ≧∇≦ Ceh, kenangan la sangat!!! Jom usha resepi:-



Dah boleh try baking-baking bahulu. Cicah air kopi pun sedap ni. Mudah dan cepat. Anak-anak insyaAllah... suka. Kalau anak-anak tak suka, mak la suka. Haha...


p/s:-

 moh ler kita menyimpan emas. kalau tak mulakan sekarang, bila lagi? masa takkan tunggu kita. yang perlu bertindak adalah diri sendiri. 1 gram emas, 1 bulan, 1 keluarga. jangan tunggu emas mahal. nanti menyesal. dah tak ada gunanya lagi. whatsapp untuk info.

posted from Bloggeroid


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. Simple je ek bhn2nya...yg pnting sedap.

    ReplyDelete
  2. makan cicah air kopi di musim pula hujan sekarang ni...memang layan habislah..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign