Fresh from the owner...

12 November 2014

~ WW #96 ~ 'Rumah' baru saya.






my foot: hasil sentuhan Dayang Deno. i like. simple je dah cukup. tak nak crowded. nama blog pun dah tukar baru. hehe... ye la. sekarang ni 4A. kalau 5 ke 6 A macam mana? nak kena tukar jugak kan? mungkin yang ni kekal kot namanya. siapa-siapa yang nak tukar cat rumah boleh contact Dayang Deno ni. servis tip top...

posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. Wah cantik cantik. Nanti bila bila nak tukar rumah gak la.

    ReplyDelete
  2. lapang dan sejuk mata memandang. sukaaaa...

    ReplyDelete
  3. aida pun terasa nak tukar pattern blog la. sudah boring...

    ReplyDelete
  4. cantik..
    rumah lya tergendala kes banjir last year...bersambung lak dgn eksiden..smpai sekarang.. ntah bila nak renovate semula.. hitam legam ni. hehe

    ReplyDelete
  5. Itulah baru perasan hari ni bila datang singgah. Nampak cool je.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign