Fresh from the owner...

07 November 2014

Sudah tiba ke penghujungnya.



Kami sefamily di sini malam ini. To support and watch our dearest Alya's perfomance. Last year tak join sebab dia tak nak. Tahun ni wajib sebab dia dah 6 tahun. So no more kindy la lepas ni.

Ini pun tahun last Anis kat Tadika Seri Kancil. Dan Azfar takkan join masuk sini sebab nak try tadika lain. Kalau tau daripada awal Anis tak masuk sini lagi dah, boleh mintak cikgu serapkan dia untuk join perfomance. Tapi tak tau. Nak buat macam mana.

Kalau semua benda serba tahu, susah pulak nanti kan? Hoho... Dah 6 tahun rupanya Alya. Sudah besar. Dan Tadika Seri Kancil ni la tempat dia belajar mengeja, membaca, mengira... kenal erti berkawan. Hopefully besar nanti tak lupa akan jasa cikgu-cikgu tu.

Bye-bye Tadika Seri Kancil.

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. Akhirnya dapat juga buat performance lepas tertangguh dek bola ya *_*

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign