Fresh from the owner...

17 November 2014

Mood hujan.



Bila hujan, mood pun sama macam hujan. Sejuk je. Nak pegang handphone pun malas. Haha... Sekarang ni mendung je pagi-pagi. Petang-petang baru hujan. Bangun pagi nak mandi bukan main sejuk lagi.

Minggu ni minggu last sekolah. Lepas tu cuti panjang. Tak ada plan lagi nak buat apa dan nak ke mana. Budak 4 beradik ajak balik kampung. Eh, 3 orang je la memandangkan Aus bukan reti request apa-apa pun lagi. Haha...

Tak ada nampak bayang-bayang boleh balik pun. Aku nak drive sendiri? Memang tak la. Susah sikit dengan Aus sekarang. Walaupun dia minum botol, tapi kalau dah dia kata nak dengan ibu... ibu jugak la adanya. Nak drive macam mana kalau dia ada sama atas riba ke. Phening!!! 

Nak balik pun kena awal-awal jugak. Kalau dah separuh cuti, memang takkan ke mana la jawabnya sebab keadaan cuaca tak menentu ni. Boleh jadi banjir. Jadi reda je la anak-anak ye kalau tak balik kampung. Ada hikmah la kalau tak jadi balik. Nanti kita buat aktiviti sama-sama ek...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. aha la skrg mmg sejuk sbb hujan. rasa lapar je.... Cuti mmg pjgkan...mmg byk perancangan tapi hujan membataskn perancangan.

    ReplyDelete
  2. aida masih takde planning utk jalan-jalan cuti skola ni. musim ujan kan? terhad nak jalan-jalan...

    ReplyDelete
  3. X pe. Nanti cuti pi jalan jalan ye.

    ReplyDelete
  4. Waaa... sekarang ni kalau nak mandi memang sejut bangat. Tapi sejuk-sejuk tulah sedap air mandian kena badan. Lepas tu terus rasa fresh. Teruslah nak mengarang novel panjang-panjang dalam kepala ^_^

    Saya pun takda plan apa nak buat di luar rumah cuti ni. Nantilah masuk Dis baru fikir mana nak pergi. Adhoc plan hujung tahun ni memang budget lari lah nampak gayanya!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign