Fresh from the owner...

15 October 2014

~ WW #93 ~ My cute little driver.









my foot: kalau dah pegang stering jangan harap la boleh lepas. adeh... kalau aku tengah drive pun dia sama sibuk nak duduk atas riba. pening kepala ibu... ≧∇≦

posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. jgn amal selalu duk kat riba
    bahaya weiiiii

    ReplyDelete
  2. Saya memang tak reti kalau tengah drive ada gangguan. Mahu tak gerak kereta tu :D

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign