Fresh from the owner...

07 October 2014

Tanpa rasa.

Update jugak sebab dah lama sangat pegang handphone. Daripada tadi dok bukak tutup je bloggeroid ni. Mood ada n menaip tapi rasa tu tak ada.

Nak bercerita pasal raya pun jadi malas. Mungkin kejap lagi lepas masak ada la rasa tu kot. Hehe...

Harap-harap la. Walaupun cuti raya kira agak lama, daripada jumaat sampai isnin, tapi kami sefamily tak balik pun. Husben save cuti untuk balik kampung lagi 2 minggu. Bukan balik Pahang tapi balik Ganu.

Pahang bila-bila pun boleh balik sebab dekat. Kalau Ganu ni jauh sikit. Setakat cuti dua tiga hari buat penat badan je nak drive. Especially my driver. Kalau bernasib baik boleh la aku tolong drive jugak. Kalau tak, harapkan dia sorang je la. Kesian. Huhu...

Okay la. Nanti cerita lagi. Ado kojo nak kene buat. See you then.

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. So, ni beraya kat Johor lagilah Sal ya. Nantilah lepas balik kampung 2 minggu, tentu mood nak bercerita dan update blog tu akan tiba juga ...

    ReplyDelete
  2. Nie mmg mood malas nih.hehe

    ReplyDelete
  3. bagus jugak simpan cuti untuk balik sekali yg lama. kalo balik kejap2 ni rugi masa dlm perjalanan je.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign