Fresh from the owner...

15 October 2014

Blogwalking.


Hoho... Dah lama tak blogwalking. Sekarang ni kureng sihat sikit la. Tambahan pulak dengan handphone pun kureng jugak. Sebenarnya malas nak pegang handphone. Laptop apatah lagi. Bukak time dgr ayat Quran je. Memang jadik amalan tidur dengan ayat Quran. Kalau tidak rasa sunyi je.

Sekarang ni dengan Azfar yang tak berapa nak sihat lagi la. Lepas tidurkan Aus waktu pagi, aku pun ambik la peluang lelapkan mata jugak. Ngantuk. Tak tahan mata ni. 

Sebabnya Azfar ni berjaga malam-malam. Temperature dia asal malam je tinggi. Semalam cecah la 39°C plus2. Lepas mandikan baru la dia tidur semula. Itu pun tak ada la nak lena mana. Ibunya lagi la.

Apa yang bagusnya demam kali ni dia tak ada la meragam mana. Siang okay je. Makan pun macam biasa. Cuma tak banyak tapi tetap makan. Bila malam je la kena jaga-jaga sikit. 

Itu la sebabnya tak berapa nak blogwalking. Tambahan pulak bila anak soleh yang kecik ni baru dapat kaki. Nak 'hilang' je kerjanya... ^o^

Okay, alasan je lebih tu. Walaupun 75% daripadanya adalah benar, selebihnya M je. Haha... Sabar je la.

posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. 25% malas
    ok la
    still below 50%
    moga anak2 cepat baik
    cuaca tak brapa elok
    jgn byk aktiviti luar beb
    anak2 aku pun on off demam

    ReplyDelete
  2. anak baru dpt kaki ni saya faham dah perasaannya. sbb luth pun baru dpt kaki. tapi yg M tu pun rasanya yg paling menyumbang kepada tak blogging betul tak,. hihi.

    ReplyDelete
  3. Hikhik
    Ok alasan anda saya terima..
    Krn saya jgk alami benda yg sama..
    Siap kunci pintu lg kak oiiii..
    In shaa Allah nnt dh bukak nnt akan diberitahu ya..
    Take care kak..
    Miss u..

    ReplyDelete
  4. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
    Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  5. Malam suhu sejuk kot tu mkin manjadi panas badan kan..

    ReplyDelete

  6. Pre order original Bagelen Kartika Sari fresh dari Bandung whatsapp dazlina 0192633431

    ReplyDelete
  7. Okeylah, Sal. Dah tak heran dengan apa-apa alasan. Hahaha. Anak kecil tu penyumbang utama juga. Yalah takkan nak berblogging mahupun blogwalking kalau si kecil tak reti duduk diam. Haruslah anak diutamakan dulu.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign