Fresh from the owner...

10 September 2014

~ WW #90 ~ Digigit Aus.






my foot: selalu sangat buat adik marah. biasa adik gigit jari je. kali ni kena gigit pipi pulak. baru tau rasa syok ke tak mengusik. hehe...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. 2 beradik kalau tak bergaduh xsah lah..kan kan..

    ReplyDelete
  2. ohh aus... jgn main2 ye dgn dia. garang juga. heheh.. ngs le abg tu ye. berbekas juga.

    ReplyDelete
  3. alolo kesiannya.....mesti sakit tu.

    ReplyDelete
  4. lekat kesan gigitan....sakitnya.

    ReplyDelete
  5. Alahai kesiannya...Pengajarannya : jangan kacau adik lagi, adik dah pandai fight back :)

    ReplyDelete
  6. Sama dgn Yasmin. Kalau gaduh kakak jadi mangsa gigit

    ReplyDelete
  7. ya allah, adk gigit pipi abg ke nih?? :D itulaa abg kuat buli kot..:p

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign