Fresh from the owner...

08 September 2014

Susu kambing perasa Cappucino.



Sedap susu kambing ni. Kalau dulu dok minum nescafe je sampai kena sound dengan husben. Macam addicted la jugak. Tak boleh kalau tak minum. Tapi sekarang dah okay. Tak ada nescafe pun tak apa.

Paling kuat pun dua sachets je sehari. Selebihnya minum la air masak. Banyak minum manis pun tak okay jugak. Anak-anak nanti ikut. Dia orang minum air manis pun pagi dengan petang. Pagi tu minum susu coklat. Kadang-kadang teh, teh o. Nak cicah biskut ke roti ke pun buat air manis.

Adehhh... Nak cite pasal susu kambing je pun. Tapi cite jugak la apa anak-anak minum hari-hari. Sabar je la.

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. lya mmg x minum apa2 y ada rsa kopi ni (kafein).. bau pon xleh xtau nape.. sampai sakit kepala.

    ReplyDelete
  2. 1st time tgk .Boleh cuba jugak nie.....

    ReplyDelete
  3. ada perisa apa lagi kak sal. yg hiraq ni kuat tak rase 'kekambingan' dia.

    ReplyDelete
  4. dah stop minum nescafe jugak..
    pasal boikot itu hr..

    ReplyDelete
  5. kt rumah sy mmg takde air manis langsung, dah ibunya minum air kosong,anak pun kena train camtu.hehe

    ReplyDelete
  6. setakat nie kena elak kafein..masih BF..tp ada juga terbabas kt ofis ni.susu kambing cappucino tu lom pernah try lg..

    ReplyDelete
  7. Saya tak minum kopi. Kalau sarapan biasanya teh aje. Sekarang ni tengah paksa diri minum plain water dengan lebih banyak lagi. Dah macam budak-budak pulak kena paksa-paksa!

    ReplyDelete
  8. tak boleh minum air susu...mesti nak muntah..walhal tak pernah muntah pun...tapi kalau jenis cappucino entah boleh minum ke tak..sebab pun tak minum air dicampur susu...hehehe

    ReplyDelete
  9. wahh..hebat nih susu kmbing pon dah ada perisa..:)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign