Fresh from the owner...

19 September 2014

Adoiii la line.



Adoiii la... Pesal entah line sekarang ni macam tak berapa nak best. Nak bw pun susah sebab lambat sangat loading. Huhu... Sedih. Apatah lagi nak update blog.

Okay... bab update blog tu senang je walaupun line sengal. Sebab guna apps ni lain sikit. Tapi bw tu memang betul la. Loading dengan line internet 'E' memang macam apa entah. Line terbaik kan 'H+'. Time tu sedap la. Sebab tak ada sekatan bagai.

Dah la guna handphone. Entah bila la nak dibaiki cpu tu. Kalau baiki cpu tak payah n bawak turun naik laptop. Leceh. Skrin besar ni sedap sikit nak berblog berbanding skrin kecik hp. Macam-macam boleh buat kan? Cumanya kelebihan hp ni sambil-sambil tunggu anak ngaji pun boleh bw ke update blog.

Alhamdulillah... Bersyukur dengan apa yang ada walaupun line ni sengal-sengal alam. Plan internet apa yang best ek? Prepaid la. Yang bawak masuk ceruk kampung pun line still okay. Streamyx ada? Hmmm...

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. Sehari dua ni line Unifi macam bermasalah. Sesekali terpaksa guna data... :(

    ReplyDelete
  2. betul2 prepaid celcom saya guna. sangat okay.

    ReplyDelete
  3. Untuk smartphone saya pakai dua line tapi untuk internet memang guna Altel lah. Orang kata bukan main berdesup saya pun gatallah tangan tambah satu lagi sim. Tapi semput pulak line saya berbanding dulu. Kalau kat rumah tu memang Streamyx je tapi okey takda masalah. Laju je :)

    Saya tak pernah menaip guna hp. BW pun tidak. Tak reti nak terkial-kial menaip komen. Lagi suka desktop. Puas menjamu mata dan tangan ni menekan keyboard :)

    ReplyDelete
  4. kalau line slow mmg sakit jiwa ragalah nk update status kan.....adeh..sabar jelah.

    ReplyDelete
  5. ada android nih nak buat apa pon senang kan..cuma itulah, bgntung pada tenet nya jugak.. tenat ke tak..hehehe..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign