Fresh from the owner...

28 August 2014

~ WW #88 ~ Alahai adik!!!







my foot: budak kecik ni dah pandai bukak pintu kabinet, keluarkan barang dan menyelit masuk. adoiii la... nak tarik bawak keluar menjerit bagai. entah apa yang best duduk dalam tu pun maknya tak tahu. sabar je la. sabar jugak berhadapan dengan line internet sekarang ni. aku pun tak tahu apa yang tak kena dengan celcom ni. sengal je rasa.

posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign