Fresh from the owner...

20 August 2014

Selamat kembali.


harapnya mood okay nak berblog plus bw. hehe... insyaAllah... akakn mulakan kembali aktiviti berblog ni. cerita banyak. ye la. alkisah anak-anak kan tapi mak ni kurang daya maju sikit la. kurang sihat. sekarang ni nak berblog dengan laptop semula. macam malas nak berblog dengan henpon. ye la... kadang-kadang pegang dan bukak bloggeroid. time nak menaip, buat benda lain. macam mana? sengal tak sengal.

insyaAllah... nak kembali dengan hobi lama. mood ni kadang-kadang kena paksa. kalau ikutkan je memang tak ke mana pun. kena lawan bak kata husben. penyokong setia okay. pada yang masih sudi singgah kat sini, terima kasih daun keladi. nanti raya tahun depan bagi daun keladi je la ek?!

hari ni pulak anak-anak ada sesi bergambar. Alya la kena pakai comel sikit sebab dia kan dah nak graduate tadika. next year dah masuk darjah 1. wah, dah besar la!!! Anis kalau ada rezeki nak masukkan ke pra. kalau tak dapat, tak pasti la nak hantar ke mana lagi. Azfar dah ada sekolah untuk dia. tapi jiran-jiran suggest carik la tadika lain dulu sebab tadika yang nak hantar ni rate dah naik katanya. tapi tadika tu je yang dekat dengan rumah dan ada pembelajaran Bahasa Cina. kat sini kalau plan nak hantar anak ke sekolah cina nak kena hantar anak ke tadika cina selama 3 tahun. tapi plan nak hantar ke tahfiz pun ada jugak untuk Azfar ni. tengok la macam mana.

kita plan je kan tapi yang menentukan Allah SWT. apa pun... anti kita cerita ye. nak settle anak-aak sekolah dulu. doakan la akak ni kembali bersemangat nak berblog. hoho...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. Moga perancangan yang dibuat membuahkan hasil.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign