Fresh from the owner...

09 August 2014

Boleh berblog sudah.


Haha... Beminggu tanpa telefon terlebih pintar. Semuanya dah selamat dijual. Tiba-tiba rasa nak jual walhal sayang jugak dengan telefon berdua tu. Encik suami pun dah cakap, tukar la pada high specs punya. Duit tak cukup dia tambah. Meaning hasil daripada yang aku jual tu la.

So, tak ada wassap bagai. Hidup pun macam orang normal. Huh, macam la selama ni tak normal pun! Last thursday baru dapat ganti yang baru. Alhamdulillah... Ada jugak la daripada tak ada. Sayangs aku berdua tu harapnya berada dalam tangan orang yang penyayang. Huhu...

InsyaAllah akan berblog macam biasa. Ambik masa sikit untuk bw memandangkan laptop tak nak detect modem broadband dan telefon pulak tengah buat uji kaji. Makanya, reda sajalah ye.

See you sooonnnnn....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. patut la lama menyepi....moga aktif mcm sebelum nie ye.

    ReplyDelete
  2. Ni kira handphone dah terlebih canggih dari selalulahkan, mesti mood tak main dah merundum ke laut dalam je :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign