Fresh from the owner...

30 August 2014

Aus turns 1.




30/08/2014 @ 8.16pm, genap la umur Aus setahun. Dah besar. Cepat je masa berlalu. Macam tak percaya je dah setahun pun budak kecik ni.

Memang ikut Alya la Aus ni. Sebab dia still bertatih. Belum boleh berjalan sendiri. Setakat dua tiga tapak boleh la. Tapi tak kisah sangat pun. Banyak perkembangannya yang berlaku depan mata. Itu dah cukup puaskan hati mak.

Aus dah besar. Kek nanti beli sekali dengan Anis aka kak ngah. Sebab beza ari pun tak jauh. Abah malas nak beli kek sampai dua tiga kali. Hoho...

InsyaAllah, ada rezeki hujung tahun depan kita celebrate semua birthdays all together. Beli satu kek besar dan letak semua nama. Terbaik kan?!

Apa pun, ibu doakan Aus jadi anak yang soleh di dunia dan akhirat. Doa ibu sentiasa mengiringi Muhammad Aus Irsyad. Sanah helwah Aus sayang... ( ˘ ³˘)♥

posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. Selamat ulg thn aus....moga membesar menjadi ank yg cemerlang dunia akhirat.

    ReplyDelete
  2. Happy birthday to AUS...
    Moga membesar jadi anak soleh yang membahagiakan mak dan ayah :)

    ReplyDelete
  3. happy belated birth aus,,
    moga terus mbesar bagaikan juara

    ReplyDelete
  4. Happy belated birthday but this time for Aus pulak :)

    Sekejap je masa berlalu. Awat tak postpone satu hari lagi, bersalin on 31 Ogos? Hahaha...macamlah boleh main postpone kalau dah sakit yek!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign