Fresh from the owner...

16 July 2014

Demam.




Budak kecik ni demam hari Tok Abah nak balik. Dua hari jugak la demamnya. Walaupun happy dappy tapi masuk hari kedua meragam sampaikan husben kata tak paayh masak la. Beli je. Susah dengan anak lagi.

Hari ni alhamdulillah... dah okay. Dah ketawa, dah boleh tinggalkan dengan kakaks. Ibu boleh masak. Kalau dua hari lepas abah ada temankan berbuka dan bersahur. Tapi start semalam dah kerja. Makanya kami berlima je la.

Budak dua beradik terasa la sikit sebab Tok Abah dah balik. Kalau tak, Tok Abah ada temankan berbuka dengan bersahur. Kesian pulak. Tapi nak buat macam mana. Sekarang ni pun berbuka seadanya. Aku dengan anak-anak berbuka pun biasa-biasa je.

Kalau ada ayah aku lain. Orang tua ni selera bukan sama macam orang muda. Makanan pun memilih. Tapi seronok. At least blh jaga dia sementara dia masih ada ni kan. Hmmm... *sigh.


posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. alahai kesiannya...syukur dh ok.
    Biasalah tekak org tuakan.

    ReplyDelete
  2. aida dpt berbuka dgn abah 2 mlm aje. tu pun abah aida x puasa, tidak dibenarkan oleh doktor ~ diabetis.
    anak-anak pun memang super duper excited kalau atok & wan berbuka sama :-)

    ReplyDelete
  3. Mujurlah dah okey. Kalau anak demam ni, susah gak kita. Teringat kat my arwah abah pulak. Kalau ada, time berbuka nilah paling meriah.

    ReplyDelete
  4. Sian kalau anak anak dmm kan. Kita nk pi keja pun x senang hati. Moga dah sembuh skrg ni ye.

    ReplyDelete
  5. putihnya budak ni
    gerammmmmmmmmmmmmmm
    kejap je dah beso kan
    dah pandai apa dah?

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign