Fresh from the owner...

14 July 2014

Alkisah...


Konon-kononnya nak update blog pagi ni. Sekali banyak kerja tertangguh, tak jadi daaa... Semalam Ops Mengemas. Buang semua barang yang tak berguna. Itu pun tak habis kemas lagi. Malam ni sambung lagi insyaAllah.

Nasib baik jugak la Aus tak meragam mana. Kejap-kejap je bangun menyusu. Senang mak buat kerja.

Saja update ringkas-ringkas. Janji ad. Jangan tak ada langsung. Hehe... Nak ambik anak-anak sekolah pulak. Alhamdulillah... Cuaca mendung. Sejuk sikit rasa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. aida lom mengemas umah lagi ni...
    in shaa Allah weekend ni.

    ReplyDelete
  2. Okeylah, percayalah ni. Ni bukan sebab mood ke laut dalam lagi. Sebab sibuk mengemas ya :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign