Fresh from the owner...

17 June 2014

Update sambil tunggu anak-anak.

Tak sempat nak post entri pagi tadi. I busy you. Haha... Ni sambil tunggu anak-anak balik school. Tu yang update kejap.

Pagi tadi ke klinik. Lepas tu balik je masak. Dengan Aus yang tak nak berenggang tu, apa pun tak boleh. Hoho...

Nak drive pun tak senang. Tension Ibu. Drive jugak la sama ada dengan dia ataupun dengar je dia melalak. Wuhuu... Redha je la.























































































































\pp

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. hihi..cabaran & dugaan buat ibu

    ReplyDelete
  2. Tengok gaya entri ni ditulis pun dah tahu buat kerja in between tugasan yang ada :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign