Fresh from the owner...

09 June 2014

Menghadap line yang sengal.


Assalamualaikum... Kejap je dah hari Isnin. Hari Khamis insyaAllah nak balik semula. Pejam celik pejam celik cuti sekolah pun dah nak habis. Kat kampung memang tak update blog sangat. Hp asyik hilang je. Kejap kat orang ni. Kejap kat orang tu. Kejap dekat charger. Adehhh...

Balik kali ni anak-anak tak ada la main panas sangat macam sebelum ni. Mungkin sebab orang-orang kat rumah ni pun tak sihat mana. Ada yang demam, muntah. Jaduk aktiviti luar tu memang kureng. Tambahan cuaca panas boleh tahan. Lebuh baik duduk dalam rumah je.

Salah satu sebab tak berapa nak update: L.I.N.E!!! Entah kenapa la line ni tersangatlah menensionkan kepala. Selalunya E. Ada masa-masa tu okay tapi sangat sekejap. Tu pasal jadik malas nak update.

Rasa macam nak tukar line je. Guna YES okay ke tak?

posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. padan la sunyi je blog skrg nie

    ReplyDelete
  2. lagi dua tiga hari dah nak mula sekolahkan.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign