Fresh from the owner...

26 May 2014

Pandora Inspired yang cun.

Memang cun-cun. Haha... Even ada customer yang bagitahu husben terus setuju nak beli bila tengok harga murah berbanding Pandora ori. Mana mampu nak beli ribu-riban. Kalau adacpun yang mampu, husben cakap baik beli emas. Itu kat customer jugak. Macam-macam kan?

Pandora Inspired ni guna silver plated. Ada pandora stamping pada setiap bracelet. Mak anak sama-sama boleh melaram. Time raya la paling syok sebab boleh sedondon. Aku ada dua anak dara. Seronok pakai sama. Hehe...

Design baru Pandora Inspired:






















posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. lawa..buat peminat pandora mmg juling la mata tgok

    ReplyDelete
  2. cantiknya yg soft pink tu..tetiba rasa macam berkenan..hehe

    ReplyDelete
  3. Dapat pakai sedondon mmg cantik..
    Setakat ni MJ belum 'terbuka hati' lg dengan Pandora.. Risau kang melekat kalau dah terbekenan..heheee

    ReplyDelete
  4. cantik.. memang tengah meletop pasal pandora sekarang ni kan :)

    ReplyDelete
  5. kak sal buat sendiri ke ni. pandainya.

    ReplyDelete
  6. wah cntik semua nye
    ....tingin nk beli satu.

    jemput singgah blog sy -- http://afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Pandora tiruan pun ada skrang ni.. jadi la kan buat melaram sekali sekala... kalau yg original mmg telan ailio aje la nengok harga tu.... huhuhu

    ReplyDelete
  8. salam singgah. saya ingatkan mahal si pandora ni. rupanya harga nya mampu milik. salah paham sudaaaaa. hehehehhe :D

    ReplyDelete
  9. Cantik-cantiknya... :)

    ReplyDelete
  10. Cantiknya..nak2.nk free.hehe

    ReplyDelete
  11. wah! cantik2 lah semua..sy suka dgn aksesoris silver..^^

    ReplyDelete
  12. berkenan... tapi mr.asben tak berkenan :-( sedih!!!

    ReplyDelete
  13. Assalaamu'alaikum..minat dengan gelang pandora...sila ke blog ini, terima kasih..http://pailletecloset.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. macam ye sy nk order gelang ni sis?

    ReplyDelete
  15. Akak jual ke ? Sbb sya mencari untk beli pandora..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign