Fresh from the owner...

30 May 2014

Kifarah dan bukannya karma.








my foot: semalam lupa pulak nak stated yang berat aku turun banyak. Perghhh... terkedu kejap. 46 ke 48 kg je. Ini berat underweight. Tapi nurse tu kata ok la, diet. Masa bila diet entah. Huhu...


posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. *garu2 kepala.
    Mcm mana boleh jd underweight tu?

    ReplyDelete
  2. Kurusnya 48. Nape bleh turun berat ni Kak Sal?

    ReplyDelete
  3. Jahatnya mata. Lebih terangsang baca 'my foot' tu. 46-48 kg jek? Alahai, ringannya. Itu berat masa saya zaman anak dara 20-an gitu, tak mungkin akan kembali walaupun mencuba !

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign