Fresh from the owner...

26 May 2014

Jika bukan rezeki.


Hari tu aku dapat saguhati untuk pertandingan menulis cerpen pendek Rafina Mimi. First emel aku sent pada 28 Mac beberapa hari lepas keputusan keluar.



Kemudian terbaca post Rafina Mimi bagitahu ada dua pemenang tak respon. Disebabkan tak sure siapa, aku sent lagi dan lagi. Sekalipun hadiah bukanlah besar mana pun, tapi keseronokkan menang tu buat teruja lebih. Haha...

Tadi terbuka hati nak tengok blog Rafina Mimi. Sampai sudah la dia tak dapat emel aku. Aku sent lagi tadi untuk kesekian kalinya. Kalau ada rezeki ada la. Kalau tak ada tu, nak buat macam mana kan? Reda sajalah.





posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. Kalau ada rezeki, takkan lari ke mana :)

    ReplyDelete
  2. InnshaAllah klu ada rezeki..ada lar.Mmg best menang Giveaway.apa2 pon...

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah kak sal..kalau dh rezeki xkemana..tp kemana la pulak email tuh duduknye smp berkali2 sent pun xdpt jugak..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign