Fresh from the owner...

01 May 2014

Fenomena Oat Choco.

image

Makanan yang jadik kegemaran orang ramai sekarang. Oat dengan white choc ni. Ada banyak jenis sebenarnya. Aku dah rasa lebih kurang 5 jenis dengan brand yang berbeza. Tapi yang paling popular aku rasa yang bawah sekali dalam pic tu. Yang kaler hijau tu.

Sedap tu sedap la. Aku suka. Tapi husben tak bagi makan banyak-banyak. Sikit-sikit je boleh la. Sampaikan kawan-kawan husben mibtak belikan untuk dia orang. Tapi stok kat kedai pun tak banyak dah. Minggy depan pulak datang katanya. Tunggu je la.

Tapi sedapnya oat ni pada aku tak ada la sampai teringat-ingat kalau tak dapat. Ada... makan. Tak ada, ok je. Apa sebabnya jadik fenomena? Sebab kalau makan kenyang? Sesuai untuk orang diet? Ye ke? Entah... Aku pun tak tahu.

Makan je la. Janji masuk mulut sedap. Dan halal jugak ye.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. nak gak rasa ramai sgt kata sedap tp setakat ni xjupe lg kat sini

    ReplyDelete
  2. kat sini tak jumpa lagi.. huhuhu..

    ReplyDelete
  3. saya pun suka hihihi .. sy pun jual jgk tp stok mmg ssh nak dpt..

    ReplyDelete
  4. ada....makan
    sedap...makan
    org bagi...makan
    ada duit dan beli...makan
    hahhahahaha tak de kalu?????
    makan gak, tapi makan hati hehehehehe

    ReplyDelete
  5. Kmi pun dah pakat2 dgn kawan2 pejabat beli Oat ni..sedap erk? sy pernah makan lagi..baru nak mencuba..:)

    ReplyDelete
  6. Macamana makanan ni boleh jadi fenomena dan saya tak tahu? Ish, ish, ish...kat mana boleh dapat ini makanan? Naklah cuba gak :(

    ReplyDelete
  7. saya lagi suka date and fate.. kawan jual..tapi kat kami dia bagi pree... hehe

    ReplyDelete
  8. tgh top dekat fb..klu jumpa boleh la beli masalahnya tak jumpa lagi kat sini

    ReplyDelete
  9. oat snack ni dah jd famous. lonjakan dalam permintaan. pemborong pun stok smpai terus abis dalam sekelip mata.

    ReplyDelete
  10. salam sy ada stok untuk oat choco / oat wheat
    bole pm 0133235858
    1pack rm10
    foc delivery klang valley'

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign