Fresh from the owner...

22 May 2014

Big M plus terlupa.



Konon nak update jugak satu entri semalam. Sekali tu dapat mesej daripada hotlink bagitau dah expired internetnya. Hoho... Adoiii la... Jadinya sempat la whatsapp husben mintak tolong belikan topup. Tunggu punya tunggu sampai sudah tak dapat nombor topup.

Tadi saja je tengok whatsapp dia. Eh, dia sent semalam tapi aku tak dapat sebab internet dah expired kan. Tak pulak dia mesej bagitau dah sent. Dia ingatkan aku dapat kot. Kalau aku tak tengok whatsapp dia sampai cerah la aku tak tahu dia ada belikan topup. Alahai suamiku.

Big M tu memang menular sekarang ni. Sabar je la. Berusaha keras la agar tak malas-malas. Nak topup broadband pulak esok. Mungkin jugak nak tukar lain. Tengok la macam mana.

Sekarang ni hujan lebat siap guruh dengan kilat memancar-mancar lagi. Apa pun, alhamdulillah. Hujan rahmat sentiasa turun kat Pasir Gudang ni. Sejuk la tidur malam ni, insyaAllah.



posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. Haa dah ada topup tu cepat2 update N3 Sal.. :)

    ReplyDelete
  2. Hari ni Big M Plus malas lagi.. Ari tu Big M je. Heheh.. Cepat2 rajin ye kak Sal.

    ReplyDelete
  3. Sana-sini kengkawan cerit line tenet slow, habis dah tahap maximum tapi saya ok je...ofcourselah ok pakai internet opis kan :)

    Mujurlah hujan sekarang. Lega banyak walaupun sentiasa basah kuyup!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign