Fresh from the owner...

05 May 2014

Berselfie dengan anak-anak bujang.




Ini aktiviti semalam. Nak isi minyak kereta. Alang-alang tu bawak husben terus ke klinik untuk makan ubat sebab nak isi minyak akan melalui jalan yang sama.

Sekarang aku je kena drive. Husben kata nak biasakan aku semula dengan semua tu. Tak ada la bergantung dengan dia je. Time terdesak memang boleh drive ke mana-mana pun. Dia cuma nak mahirkan aku semula dengan jalan-jalan kat sini.

Dah lama jadik penunpang sampai jalan-jalan senang pun malas nak hafal. Ngeee... Teknik memandu pun kena gilap semula ye. Kalau tidak kena sound. Tak nak sentap baik polish semula semua. ^o^

Jadinya semalam, sementara menunggu abah makan ubat, makanya kami bertiga pun ber'selfie'lah dalam kereta. Si kakak berdua tak ada. Still kat sekolah. Kiranya lepas isi minyak baru ambik dia orang. Ingat nak ajak abah ber'selfie' jugak. Tapi dah lambat, apa pun tak sempat. Tak ingat sebetulnya.

Next time la kita berselfie satu keluarga. Kat studio time raya ye. Macam biasa... :-P



my foot: belum sempat habiskan blogwalking. super busy. hehe... nanti-nanti i visit u okay!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. Comel aje berselfie dengan anak bujang. Takpalah abahnya next time aje masuk berselfie bersama :)

    ReplyDelete
  2. chaiyok kak sal chaiyokk..penting sebenarnye drive nie sbb in case of emergency..hehe

    ReplyDelete
  3. hihi.. sesekali berselfie dgn anak2 ape salahnya :-)

    ReplyDelete
  4. hihi. akak, maap bertanya.suami akak sakit apa ye?
    smga cpat sembuh aamiin

    ReplyDelete
  5. biasa amik gmbr raya kat studio ke. tak pernah lagi amik gmbr kat studio ni.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign