Fresh from the owner...

10 May 2014

Aus yang comot.



Budak kecik ni demam campak rupanya. Hoho... Demamnya pun tak teruk dan kejap je. Lepas okay demam, the next day keluar biji-biji merah ni.

Patut la pagi masa nak hantar kakaks pergi school nampak comot je muka si kecik ni. Pesal ek? Sekali telek-telek nampak la sebab ke'comot'annya tu.

Kakaks dengan abang at the age of 7 - 8 months, memang kena demam campak ni. Menurun kat adik jugak rupanya.

Tak apalah sayang. Janji tak meragam. Cepat sembuh ye... (♡˙︶˙♡)



my foot: aku terlupa nak publish entry ni rupanya. hahaha... sengal.


posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. kena masa kecik kecik ye dorng ni
    sy dlu kena msa drjah tiga dua beradik kena serentak
    kebetulan msa tu arwah tok kena oprate batu karang.bertiduran la bawah pokok kt spital menunggu.

    ReplyDelete
  2. Comot Tp sangat comey..takpe (^_^)

    ReplyDelete
  3. awalnya dah kena demam campak..anak-anak ema belum lagi..risaulah juga.

    ReplyDelete
  4. kesiannya...moga cpt sembuh. skrg ni demam cmpk dh mcm wabak pulak....

    ReplyDelete
  5. Sian dia....semoga cpt smbuh...walaupun comot tetap comel

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign