Fresh from the owner...

26 April 2014

Using Soffice.


Try guna software lain untuk update blog melalui android ni. Biasa guna 'bloggeroid'. Kali ni guna 'soffice' pulak. Macam nenarik jugak software ni. Boleh adjust nak center ke bold direct daripada software ni. Tak macam bloggeroid. Kena guna certain cara umtuk centerkan or boldkan text.

Dapat tau pasal software ni melalui Jemari Asmara. Menarik la berbanding bloggeroid. Boleh gunakan selalu. Kalau nak try install boleh ke playstore and search for word press and blogger kalau tak silap aku.
Still belajar macam mana nak guna software ni. Hoho...

image

image


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. Ooo..baru saya tahu pasal software ni. Biasa guna Blogger je. Nak explore la juga lepas ni. Kot sesuai leh guna.

    ReplyDelete
  2. hp yg ada android dah lama rosak..kalau tak memang online kat hp jer.

    ReplyDelete
  3. teknologi semakin memudahkan..:)

    ReplyDelete
  4. Kecuali pc, saya memang tak betah nak update blog dengan smart phone mahupun tab. Memang tak reti. Terkial-kial memanjang buat sakit hati aje.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign