Fresh from the owner...

02 April 2014

Susulan WW #76.

Si bebear besar tu kepunyaan Alya. Late present from her aunt masa balik Dungun tu hari. Kan Ibu Longnya ada whatsapp kalau Alya nak hadiah kena balik jumpa Ibu Long. Kebetulan balik tu memang dapat la. Haha...
Dapat pun malam akhir kat sana. Ibu Long datang hantar present je. Pesal orang suka bagi kat budak-budak perempuan ek? Masa Anis dua tahun dia dapat jugak. Tapi bear kecik je kaler pink. Itu pun Kerry yang bagi. Sebab kebetulan balik tu kena pulak pada birthday Anis. Kerry yang belikan kek jugak. Alya pernah sambut birthday dia yang pertama kat Dungun. Tapi time tu orang tak ada. Abah je la belikan kek. 
Bebear Alya ni jadik rebutan pada mulanya. Tapi dia main pun time dapat je. Lepas tu tak dilayannya. Ada la kat sofa rumah ni. Daripada hari balik sampai sekarang, kat still la duduk si Tisya tu. Kesian dia. Kalau kat rumah ayah aku kena lanyak je. ^o^
Oh, nama bebear tu Tisya Nur Syahirah. Panjang gila nama. Itu empunya bebear yang kasi. I follow je.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. singgah sini..baca entry klik Librese utk kak sal..

    ReplyDelete
  2. Hahah...nama bebear dah macam nak manusia ni .

    ReplyDelete
  3. Assalam.

    If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

    If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

    Dan..
    90+ pemenang by Random.org dicari :)
    Antara hadiah:
    >> Buku Cerita Ahmad Ammar
    >> Naked 2 Eye Shadow
    >> Inner Neck Magic Berdagu
    >> Inai Homemade
    >> 5.11 Tactical Belt

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    Tutorial cara kedua utk follow blog pun disediakan :)

    ReplyDelete
  4. Hahaha..kemain sedap nama bebear die

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign