Fresh from the owner...

25 April 2014

Showing and telling.

So true la. Husben aku macam itu la. Bukan jenis yang suka cakap tapi jenis yang suka tunjuk. Nak dengar cakap tu bukan tak ada langsung tapi limited edition la. Haha... Walaupun dia ramah orangnya tapi bukan jenis suka express his feelings. Nevermind.
Walaupun dalam keadaan gaduh-gaduh manja, dia tetap la tunjuk dia sayang. Hoho... Macam baru-baru ni dia belikan something. Kat anak-anak la dia cakap 'barang' tu ibu yang punya. Untuk abah lain la pulak. Sebab tu bila melibatkan 'barang' yang satu tu, mesti aku yang kena handle. Entah apa-apa entah.
Apa pun... Terima kasih walaupun aku tak mintak semua tu. Thank you for being the best. And thank you for trying to be the best Imam to all of us. Love you lots..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. Dah faham kelakuan suami itu yang bagus. Kira terima seadanya diri dia..

    ReplyDelete
  2. My hubby langsung tak pandai telling mahupun showing. Very cold ikut cuaca countrynya sendiri :) Pandai-pandai kitalah nak mentafsirkan kelakuan dan kata-katanya.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign